Team van PSO-Nederland

Marian KnuijstingStichting PSO-Nederland

Marian Knuijsting

Mede-initiatiefnemer PSO & bestuurder PSO-Nederland
Lid Kernteam, Commissie van Deskundigen en Harmonisering Certificerende Instellingen.

Yuri StarrenburgPSO-Nederland

Yuri Starrenburg

Mede-initiatiefnemer PSO & bestuurder PSO-Nederland

Paula IJland PSO-Nederland helpdesk adviseur

Paula IJland

Waardevol werk creëren, dat boeit mij! Als arbeids- en organisatiepsycholoog wil ik me daarvoor inzetten. Sociaal ondernemerschap kent vele vormen en PSO geeft hierin een praktisch kader. Ik help u graag met al uw vragen over de PSO en wat het voor u kan betekenen.

Ton van SonPSO-Nederland helpdesk adviseur

Ton van Son

Binnen het Sociale Domein (met name Sociale Werkvoorziening) draag ik als trainer al jaren mijn steentje bij aan het ontdekken van talenten en mogelijkheden van mensen.

En wat een talent is er!

Graag deel ik mijn ervaringen met ondernemend Nederland.

 

Irma LooijenPSO-Nederland adviseur helpdesk

Irma Looijen

Voor steeds meer bedrijven wordt duurzaam & sociaal ondernemen een vanzelfsprekende zaak. Medewerkers die op de reguliere arbeidsmarkt een steuntje in de rug nodig hebben, zien we steeds vaker terug op de werkvloer. Meedoen op de arbeidsmarkt biedt voordelen voor iedereen! Een PSO-certificaat is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen.  Als adviseur helpdesk help ik u graag met al uw vragen inzake het verkrijgen en behouden van een PSO-erkenning.

Rutger ter WeelePSO-Nederland account- en procesmanager

Rutger ter Weele

Als je thuis zit is je wereld klein, maar de stap naar een baan heel erg groot. Een organisatie die jou toch een kans geeft, verdient (h)erkenning. Want met een baan hoor je erbij!


Direct naar: