Blankers Schoon behaalt PSO-Trede 3

Blankers Schoon behaalt PSO-Trede 3

Blankers Schoon uit Weert heeft Trede 3 behaald op de PSO-Prestatieladder. Het schoonmaakbedrijf is al meer dan 50 jaar actief, begonnen in de regio Midden-Limburg, maar inmiddels in heel Zuid Nederland. Met ruim 200 betrokken medewerkers verricht Blankers Schoon vanuit het hoofdkantoor in Weert dankbaar werk in Kantoren, Food & industry, Zorg, Leisure en andere locaties. Met schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, specialistische reiniging en steeds meer aanvullende onderhoudsdiensten in de volle breedte.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt bij de onderneming een belangrijke plaats in. Van de website: “ Blankers Schoon is actief betrokken bij de gezondheid, veiligheid en het welzijn van haar werknemers. Onze kracht ligt in het creëren van een prettige werksfeer en het luisteren naar onze werknemers. Ook bieden we onze werknemers opleidingen aan wat ze de mogelijkheid geeft zichzelf verder te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in een grote betrokkenheid van onze werknemers hetgeen de kwaliteit bij de klant ten goede komt!

Blankers Schoon vindt dat iedereen een eerlijke kans op het hebben van een baan verdient. Om die reden werken we nauw samen met gemeentes, UWV, regionale sociale werkplaatsvoorzieningen en re-integratiebureaus. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat we de juiste begeleiding kunnen bieden aan zij die dat steuntje in de rug nodig hebben.”

Het behalen van PSO-Trede 3 is een bevestiging van de doelstellingen die Blankers Schoon heeft gesteld ten aanzien van de People-component binnen het MVO-beleid en vervult het bedrijf met trots. Het certificaat is uitgereikt per 1 januari 2017 en twee jaar geldig. DEKRA Certification BV heeft de PSO-audit gedaan.

 

Deel dit bericht:  
10 march 2017