Breen Services: ideeën genoeg om te groeien als Sociaal ondernemer

Breen Services: ideeën genoeg om te groeien als Sociaal ondernemer

Breen Services is een sociale onderneming in de IT die sinds september 2015 bestaat. Jeroen en Judith Scholten zijn de eigenaren, Jeroen heeft jarenlang ervaring als ZZP'er in de IT, Judith heeft een achtergrond in de zorg. Samen vormen zij het ideale duo voor Breen Services.

Judith Scholten: “Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen binnen de IT. Dit kan in de vorm van een stage of een werkervaringsplek. Deze mensen kunnen bij ons ervaring opdoen in het werkproces, een (week)ritme opbouwen, collega's ervaren, gezamenlijk talenten ontdekken en versterken. Van hieruit kunnen ze zo mogelijk doorstromen naar een betaalde baan bij Breen Services of een ander bedrijf. We richten ons hierbij op mensen met ASS (autismespectrumstoornis).

Onze medewerkers hebben in het algemeen een MBO-diploma ICT niveau 4, maar wanneer iemand voldoende affiniteit in huis heeft met het werk in de IT is het bij Breen Services ook mogelijk om te komen werken zonder diploma.

Op dit moment hebben we drie medewerkers en een (reguliere) stagiaire in dienst. Daarnaast is er nog ruimte voor een werkervaring kandidaat.

We hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt om te komen waar we nu zijn en daar zijn we trots op! Om dit te bekrachtigen wilden we graag het PSO-Keurmerk krijgen en dat is gelukt in de vorm van Trede 3! We hopen hiermee nog beter uit te kunnen dragen wat we doen en waar we voor staan. Anderen stimuleren om ook sociaal te ondernemen, want hiermee help je jezelf en een ander.

Dit jaar wil Breen Services zich op de kaart zetten als sociaal ondernemer. Daarna hopen we door te kunnen groeien, er zijn nog ideeën genoeg!”

(Breen Services is in het bezit van PSO-Trede 3)

Deel dit bericht:  

Direct naar: