Certificaat PSO-Trede 2 voor VB Bouw Holding BV

Certificaat PSO-Trede 2 voor VB Bouw Holding BV

VB Bouw Holding BV heeft Trede 2 weten te bereiken op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. De certificering is voor een periode van twee jaar geldig en ingegaan op 1 november 2016. De erkenning met PSO-Trede 2 is ook van toepassing op de onderliggende entiteiten Huybregts Relou BV, Smeets Bouw BV, Smeets Vastgoedservice BV en Van Heur Bouw en Onderhoud BV.

De verschillende ondernemingen zijn landelijk actief op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen, het accent ligt op Midden- en Zuid-Nederland. De synergie van de zelfstandige bedrijven zorgt voor de onderscheidende kracht van de groep, voor zowel medewerkers als opdrachtgevers: grotere partijen in de private en publieke sfeer, provinciale en gemeentelijke overheden, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Social Return in projecten

VB Groep is gericht op duurzaamheid en continuïteit in resultaten en relaties en is in dat kader bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij duurzaamheid wordt geintegreerd in (nieuwe) concepten, diensten/producten, voeren gesprekken met ketenpartners over MVO en duurzaamheid en geven concreet invulling aan Social Return in projecten. De certificering met het PSO-Keurmerk vormt voor die inspanningen het bewijs.

De PSO-audit is uitgevoerd door DEKRA Certification BV. Het hoofdkantoor van VB Bouw Holding BV staat in Eindhoven. Meer over VB Groep in de corporate video:

 

Deel dit bericht:  
8 maart 2017

Direct naar: