Hercertificering PSO-Trede 3 voor Brookhuis Personenvervoer Beheer BV

Hercertificering PSO-Trede 3 voor Brookhuis Personenvervoer Beheer BV

Brookhuis Personenvervoer Beheer BV heeft voor een nieuwe periode van twee jaar het certificaat verkregen voor PSO-Trede 3. De erkenning is ingegaan op 1 december 2016, de audit is namens PSO-Nederland gedaan door TUV Rheinland Nederland.

Brookhuis Personenvervoer Beheer BV vindt zijn oorsprong in 1963, toen Brookhuis senior samen met zijn echtgenote in Oldenzaal een zelfstandig vervoersbedrijfje vanuit huis startte. De onderneming groeide gestaag en dat resulteerde in 1980 tot nieuwbouw met plek voor twintig auto’s. In 1988 werd het bedrijf uitgebreid met een aparte tak voor touringcars. De gebroeders Brookhuis Junior namen het bedrijf in 1993 over van hun vader. De Brookhuis Groep is door enkele overnames in de loop der tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met verschillende business units: Brookhuis Reizen, Taxi Brookhuis en Verkeersschool Brookhuis.

De erkenning met PSO-Trede 3 betekent dat Brookhuis op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van Sociaal Ondernemen. Uit de toetsing door TUV Rheinland Nederland blijkt dat Brookhuis ook op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.

PSO-Trede 3 is toegekend voor alle bedrijfsonderdelen van Brookhuis Personenvervoer Beheer BV: Brookhuis Personenvervoer BV, Brookhuis Personenvervoer Goor BV, Brookhuis Personenvervoer Twente BV en Smartcab BV. De onderneming behoort al geruime tijd tot de koplopers op het gebied van Sociaal ondernemen en kreeg eerder in 2015 uit handen van Commissaris van de Koning Ank Bijleveld het PSO-Certificaat.

Deel dit bericht:  
6 maart 2017

Direct naar: