Maas Schilderwerken verlengt certificaat PSO-Trede 2

Maas Schilderwerken verlengt certificaat PSO-Trede 2

Maas Schilderwerken BV uit Tilburg heeft verlenging gekregen van Trede 2 op de PSO-Prestatieladder. De onderneming uit Tilburg beschikte al sinds 1 november 2014 over deze status, de nieuwe audit, uitgevoerd door KIWA, heeft uitgewezen dat de onderneming nog steeds op duurzame wijze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid biedt.

Maas Schilderwerken heeft sinds zijn oprichting in 1921 een betrouwbare reputatie verworven in onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwschilderwerk. De onderneming biedt daarnaast vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden aan die een afwerking compleet maken. Vakmanschap en kennis staan bij Maas Schilderwerken hoog in het vaandel en met 35 deskundige en goed gemotiveerde medewerkers worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd voor woningbouwverenigingen, bouwondernemingen, bedrijven, instanties en particulieren. 

Social Return

Maas Schilderwerken werkt binnen het personeelsbestand ook met medewerkers die in beginsel een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Van de website onder het kopje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: “Social Return heeft als doel om de uitstroom naar werk te bevorderen voor mensen die zonder re-integratie ondersteuning niet aan het werk komen.”

De hercertificering voor Maas Schilderwerken heeft een ingangsdatum van 1 november 2016 en is geldig voor een nieuwe periode van twee jaar. De bedrijfsfilm geeft een kijkje achter de schermen bij de Tilburgse onderneming:

Maas Schilderwerken - Méér dan alleen schilderwerk from Maasmaker on Vimeo.

Deel dit bericht:  
17 maart 2017

Direct naar: