PSO-Trede 2 voor TH&P

PSO-Trede 2 voor TH&P

TH&P heeft voor haar inspanningen op het gebied van Socialer Ondernemen Trede 2 bereikt op de PSO-Prestatieladder. De onderneming uit Arnhem staat voor specialistische hardwarereiniging. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om het hygiënisch reinigen van een toetsenbord of computerscherm, het reinigen van een kwetsbare ruimte, zoals een serverruimte, TH&P houdt werkplekapparatuur schoon en hygiënisch. Professioneel, zorgvuldig en met oog voor duurzaamheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is binnen TH&P een vanzelfsprekendheid, waarmee rekening is gehouden bij het inrichten van het kantoor, bij de inkoop van materialen en bovenal weerspiegelt zich dat bij de mensen. Van de website: “Onze werknemers vormen de spil van de organisatie. Wij hebben een werkklimaat gecreëerd waarbinnen eenieder zich thuis kan voelen. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijk welzijn en veiligheid.”

TH&P heeft de erkenning van PSO-Trede 2 voor een periode van twee jaar toegekend gekregen vanaf 1 december 2016. DEKRA Certification heeft de audit uitgevoerd. TH&P is trots op het bereiken van deze trede op de Prestatieladder van PSO-Nederland: “Dit PSO-Certificaat betekent dat we op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage leveren op het gebied van Sociaal Ondernemen. Uit de onafhankelijke toetsing door DEKRA blijkt dat TH&P ook op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.” De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor Sociaal Ondernemen.

Deel dit bericht:  
28 februari 2017

Direct naar: