Direct meten of het PSO-Keurmerk aanvragen

 

Vrijblijvend meten: stap 1 tot en met 5 in MjjnPSO

Uw organisatie vrijblijvend langs de PSO-meetlat leggen doet u door stap 1 tot en met 5 te doorlopen in de online rekentool van Mijn PSO . Aanmelden is eenvoudig en u ziet direct welk PSO-prestatieniveau u scoort of wat u kunt doen om te starten met Socialer Ondernemen. Met verschillende rekentools bootst u simpel diverse scenario’s na. In MijnPSO kunt u ook uitlezen of uw organisatie voldoet aan de gestelde kwantitatieve criteria van het 30+ Abw certificaat en waar uw organisatie staat op het gebied van de Banenafspraak (quotumwet).

 

PSO keurmerk aanvragen: stap 6 in MijnPSO

Het PSO-keurmerk aanvragen doet u door in stap 6 van MijnPSO een "definitieve PSO-aanvraag" in te dienen. Stap 1 t/m 5 in MijnPSO vormt (ook) de basis voor het PSO-Keurmerk en optioneel voor het PSO-30+ Abw certificaat. Om het PSO-keurmerk te behalen, worden de door u opgegeven kwalitatieve en kwantitatieve prestaties (stap 1 t/m 5 in MijnPSO) getoetst tijdens een PSO-audit. De audit wordt uitgevoerd door één van de onafhankelijke certificerende instellingen waarmee PSO-Nederland samenwerkt. Lees hier meer over het aanvraag- en audit proces. Bij het aanvragen van het PSO-Keurmerk zijn kosten verbonden. Wanneer uw organisatie in aanmerking komt voor een PSO 30+ Abw certificaat, ontvangt u hiervoor een apart certificaat. 

 

Her-certificering

Drie maanden voorafgaand aan het aflopen van uw PSO-certificering ontvangt u van PSO-Nederland een herinnerings-mail. Deze mail attendeert u op het aflopen van uw PSO-certificering. Bij een her-certificering doorloopt u stap 1 tot en met 6 weer. U dient opnieuw een definitieve PSO aanvraag in en uw gegevens worden vervolgens weer getoetst door de Certificerende Instelling.  

 

 

 

 


Direct naar: