NIBAG Group B.V. toont aan tot de koplopers te behoren en behaalt Trede 3 op de PSO

NIBAG Group B.V. toont aan tot de koplopers te behoren en behaalt Trede 3 op de PSO

PSO Nederland feliciteert NIBAG Groep B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt NIBAG Groep B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet NIBAG Groep B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over NIBAG Group B.V.

NIBAG helpt organisaties met het integraal beheren, realiseren en verbeteren van hun huisvesting. Adviseren en inspecteren vormen de basis van hun prestaties, welke zij samen met hun opdrachtgevers, specialisten en marktpartijen bewerkstelligen op het snijvlak tussen onafhankelijke dienstverlening en concrete oplossingen.

De afgelopen 3 jaar heeft NIBAG zich volop ingezet om aangenaam werken voor iedereen mogelijk te maken en mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan werk te helpen. Bij NIBAG doen zij dit op verschillende manieren. Zo hebben zij goede contacten met scholen, het UWV, het Leger des Heils, gemeenten en sociale werkplaatsen. Hierdoor proberen zij iedereen een passende werkplek te bieden: van statushouders en mensen van de sociale werkplaats tot starters op de arbeidsmarkt of mensen met een uitkering. NIBAG zorgt voor goede begeleiding op de werkvloer, waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen collega’s. 

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
19 january 2021