Infrascoop B.V. ontvangt opnieuw certificaat voor Trede 3 op de PSO

Infrascoop B.V. ontvangt opnieuw certificaat voor Trede 3 op de PSO

PSO Nederland feliciteert Infrascoop B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Hiermee laat de sociale organisatie zien dat zij nog steeds bovengemiddeld sociaal ondernemen en zich inzet voor arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Met deze hoogst haalbare trede is Infrascoop koploper in het bieden van werkgelegenheid aan de PSO-doelgroep.

Bij Infrascoop wordt het belangrijk gevonden om te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo biedt Infrascoop hen langdurig werk in plaats van alleen een baan op projectbasis. Door deze werkwijze hebben de werknemers de tijd en ruimte om op een goede manier terug te keren op de arbeidsmarkt. Met het PSO-certificaat laat Infrascoop zien dat zij voldoet aan alle kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding.

Infrascoop: “Hiermee zetten we weer een stap op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We zien het certificaat als een mooie onderscheiding waar we uiteraard trots op zijn!”

Over Infrascoop B.V.

Infrascoop is een modern bedrijf actief in de grond-, weg- en waterbouw dat op een breed terrein in de civieltechnische sector haar diensten aanbiedt. Infrascoop streeft ernaar bij elk project klant- en resultaatgericht werk op te leveren. Sociaal ondernemen staat hierbij hoog in het vaandel.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 

PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
22 january 2021