Technische Unie B.V. ontvangt certificaat voor Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

Technische Unie B.V. ontvangt certificaat voor Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Technische Unie B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Technische Unie B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Technische Unie B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Technische Unie B.V.

Als grootste technische groothandel en marktleider van Nederland ontzorgt Technische Unie B.V. klanten met haar specialistische kennis van producten, totaaloplossingen en brede productassortimenten. De organisatie vindt dat de wereld een mooie plek kan en móét zijn, waarbij we verantwoord omgaan met mensen, grondstoffen, materialen en producten. Daarom zet Technische Unie B.V. zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

"Iedereen die voor ons van waardevolle betekenis is of kan worden, geven wij een kans. Ook iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen van een sociale werkplaats. Dit noemen wij inclusief werkgeverschap. Iedereen die wíl werken verdient bij ons een kans".

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 

PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
27 january 2021