Stichting Pensioenfonds Werk en (re-)Integratie stijgt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO Prestatieladder

Stichting Pensioenfonds Werk en (re-)Integratie stijgt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Stichting Pensioenfonds Werk en (re-)Integratie met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Stichting Pensioenfonds Werk en (re-)Integratie aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Stichting Pensioenfonds Werk en (re-)Integratie een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Stichting Pensioenfonds Werk en (re-)Integratie

PWRI verzorgt de pensioenen van alle werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt waarvoor geen andere pensioenregeling van toepassing is. PWRI is een middelgroot pensioenfonds dat bijna 200.000 pensioenen beheert. Het beleggingsbeleid is maatschappelijk verantwoord en transparant. De her-certificering op de PSO Prestatieladder sluit volledig hierbij aan.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
2 february 2021