Coppens Schilderwerken B.V. stijgt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Coppens Schilderwerken B.V. stijgt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Coppens Schilderwerken B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Coppens Schilderwerken B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Coppens Schilderwerken B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Coppens Schilderwerken B.V.

Coppens Schilderwerken staat garant voor bijna veertig jaar vakmanschap in de regio rondom Gilze-Rijen, Breda en Tilburg. In 1982 begon de organisatie als een traditioneel schildersbedrijf en nu zijn de diensten verder geprofessionaliseerd en verbreed. Coppens Schilderwerken levert schilderwerk, wandafwerking en beglazing van hoge kwaliteit.

Sociaal ondernemen past bij de filosofie en werkwijze van Coppens Schilderwerken. De organisatie is een mensenbedrijf en is trots op haar medewerkers. Zij zijn diegenen die Coppens Schilderwerken mogelijk maken en de opdrachtgevers tevreden stellen. De organisatie wil iedereen, juist ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans geven om bij Coppens Schilderwerken te werken en leren.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
8 february 2021