Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Werkvoorzieningsschap Centraal Overijssel heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald

Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Werkvoorzieningsschap Centraal Overijssel heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald

PSO Nederland feliciteert Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Werkvoorzieningsschap Centraal Overijssel (SOWECO) met hun PSO certificering op Trede 3 niveau én met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt SOWECO aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet SOWECO een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Werkvoorzieningsschap Centraal Overijssel

SOWECO heeft ruim 40 jaar ervaring met de inzet van arbeidskrachten die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. De organisatie adviseert bedrijven over het inschakelen van deze doelgroep. Als betrokken dienstverlener creëert SOWECO kansen voor mensen van de PSO-doelgroep en realiseert daarmee een meerwaarde voor de inclusieve samenleving. De organisatie benadert deze kansen vanuit het perspectief van werkgever en individu.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
9 february 2021