Labyrint Zorg B.V. presteert bovengemiddeld op het gebied van sociaal ondernemen en behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Labyrint Zorg B.V. presteert bovengemiddeld op het gebied van sociaal ondernemen en behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Labyrint Zorg B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Labyrint Zorg B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Labyrint Zorg B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Labyrint Zorg B.V.

Labyrint Zorg B.V. is een professionele, erkende en ISO-gekwalificeerde zorgorganisatie. Labyrint Zorg B.V. ondersteunt en begeleidt cliënten van alle leeftijdscategorieën in Noord-Brabant met (complexe) geestelijke en/of LVB-gezondheidsproblematiek. De begeleiding is er op gericht dat de cliënt (meer) in staat is om vanuit eigen regie en eigen verantwoordelijkheid een zinvolle invulling te geven aan zijn of haar leven. Dit doet Labyrint Zorg B.V. door uit te gaan van de eigen kracht van de cliënt en in te steken op de zelfredzaamheid of het vergroten hiervan.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
10 february 2021