Hoedemakers Bouw B.V. behoort tot de koplopers en behaalt de Trede 3 certificering op de PSO Prestatieladder

Hoedemakers Bouw B.V. behoort tot de koplopers en behaalt de Trede 3 certificering op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Hoedemakers Bouw B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Hoedemakers Bouw B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Hoedemakers Bouw B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 
 

Over Hoedemakers Bouw B.V.

Hoedemakers Bouw B.V. is sinds haar oprichting in 1931 een zelfstandig familiebedrijf. De organisatie is allround. Aankoop, ontwikkeling, realisatie en verkoop van projecten in de woning- en utiliteitsbouw doet de organisatie in eigen beheer. Daarnaast verzorgt Hoedemakers vastgoedonderhoud. Het is een organisatie met korte lijnen en alle aandacht voor het bouwproces, waarbij expertise en betrokkenheid het verschil maken. Hoedemakers Bouw B.V. is daadkrachtig, helder en transparant in de stappen die de organisatie zet.


Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
12 february 2021