Hoftijzer Lochem B.V. presteert bovengemiddeld en behaalt PSO-Trede 1

Hoftijzer Lochem B.V. presteert bovengemiddeld en behaalt PSO-Trede 1

PSO Nederland feliciteert Hoftijzer Lochem B.V. met hun PSO-certificering op Trede 1 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Hoftijzer Lochem B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Hoftijzer Lochem B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Hoftijzer Lochem B.V.

Van oorsprong is Hoftijzer een agrarisch loonbedrijf. De organisatie begon met een tractor en enkele machines in Lochem en is inmiddels actief in meerdere Europese landen. Hoftijzer Lochem B.V. biedt diensten aan in Agrarisch Loonwerk, Grond, Groen & Infra, Transport & Milieu en Mestdistributie. Al deze werkzaamheden worden verricht door echte vakmensen, mensen die van hun vak houden en weten wat zij doen.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
26 february 2021