Bergh Brandveiligheid B.V. behaalt hoogste trede op de PSO-Prestatieladder

Bergh Brandveiligheid B.V. behaalt hoogste trede op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Bergh Brandveiligheid B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Bergh Brandveiligheid B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Bergh Brandveiligheid B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Bergh Brandveiligheid B.V.

Bergh Brandveiligheid is dé expert op het gebied van (brand-)veiligheid in de breedste zin van het woord, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Bergh Brandveiligheid adviseert, levert, monteert én beheert. Pro-activiteit, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit kenmerken de aanpak van de organisatie. Al jaren leidt Bergh Brandveiligheid mensen met een afstand tot de techniek en de arbeidsmarkt op tot vakman of een andere functie binnen het bedrijf. De organisatie is hier nu voor beloond met de hoogste trede op de PSO-Prestatieladder.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
23 february 2021