Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. stijgt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO Prestatieladder

Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. stijgt van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. 

Een koelkast die koelt, een wasmachine die schoon wast en een gasfornuis dat warmt. Van Antwerpen Elektrotechniek werkt voor het vertrouwen dat alle apparaten in huis werken zoals gewenst. Van Antwerpen Elektrotechniek B.V. is een familiebedrijf dat al ruim veertig jaar gevestigd is in Berkel-Enschot en werkt in regio Tilburg. De organisatie helpt bij verschillende soorten elektrotechnische storingen. Daarnaast verzorgt Van Antwerpen Elektrotechniek elektra-installaties voor apotheken en medische centra.


Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
25 february 2021