Trede 3 op de PSO Prestatieladder voor V.O.F. A. Prop Beplantingswerken

Trede 3 op de PSO Prestatieladder voor V.O.F. A. Prop Beplantingswerken

PSO Nederland feliciteert V.O.F. A. Prop Beplantingswerken met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Prop Beplantingswerken aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Prop Beplantingswerken een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over V.O.F. A. Prop Beplantingswerken

Prop Beplantingswerken is een multifunctioneel bedrijf in de groenvoorziening en cultuurtechniek. De organisatie biedt een breed dienstenpakket aan (semi)overheden, bedrijven en particulieren. Met meer dan 75 jaar ervaring in onderhoud in de openbare ruimte gaat de organisatie niet voor de snelle winst, maar voor een constructieve en langdurige relatie met de opdrachtgever. De manier van werken van Prop Beplantingswerken is volledig gericht op het leveren van continue kwaliteit en service.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
11 march 2021