E.M.L. B.V. behaalt hoogste trede op de PSO Prestatieladder én het PSO 30+ certificaat

E.M.L. B.V. behaalt hoogste trede op de PSO Prestatieladder én het PSO 30+ certificaat

PSO Nederland feliciteert E.M.L. B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt E.M.L. B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet E.M.L. B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over E.M.L. B.V.

De hoofdwerkzaamheden van Elektro Montage Limburg (EML) zijn het ontwerpen, tekenen en produceren van elektrotechnische besturings- en bedieningspanelen, klemmenkasten en kabelassemblage. De organisatie is actief in de business-to-business markt in Europa. De succesfactoren van het bedrijf zijn gebaseerd op (elektro)technische kennis en ervaring, kwaliteit en een hoge mate van flexibiliteit.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen E.M.L. B.V.

40 procent van de personeelsleden bezitten een afstand tot de arbeidsmarkt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt een belangrijke plek in binnen de organisatie. De medewerkers worden intensief opgeleid en begeleid en groei en ontwikkeling worden gestimuleerd. De medewerkers van de PSO-doelgroep zijn gespecialiseerd in bepaalde uitvoerende werkzaamheden zoals bedrading en kabelassemblage.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
12 march 2021