Den Boer Groenprojecten behoudt koppositie en behaalt voor de derde keer de hoogste trede op de PSO-Prestatieladder

Den Boer Groenprojecten behoudt koppositie en behaalt voor de derde keer de hoogste trede op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Den Boer Groenprojecten met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Den Boer Groenprojecten aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Den Boer Groenprojecten een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Den Boer Groenprojecten

 

Den Boer Groenprojecten is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf is actief in de groenvoorziening en boomverzorging en richt zich met name op het ‘ontzorgen van de opdrachtgever.’ De organisatie neemt haar verantwoordelijkheid voor de activiteiten die invloed hebben op mens en milieu. Er wordt voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden bijvoorbeeld veelal samen gewerkt met sociale werkplaatsen. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Den Boer Groenprojecten is nu voor de derde keer met de hoogste trede op de PSO Prestatieladder beloond.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
15 march 2021