De Struunhoeve B.V. behaalt bij eerste certificering hoogste trede op de PSO Prestatieladder

De Struunhoeve B.V. behaalt bij eerste certificering hoogste trede op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Struunhoeve B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Struunhoeve B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Struunhoeve B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Struunhoeve B.V.

 

Van het schoonmaken van een kleine tuinvijver tot het aanleggen van complete stadsparken, bij de Struunhoeve B.V. draait het erom dat de klus netjes wordt uitgevoerd en netjes wordt afgehandeld. Het loonbedrijf is voortgekomen uit een veehouderij en biedt naast agrarisch loonwerk ook werkzaamheden in andere groene diensten aan. Het loon- en maaibedrijf probeert daarbij te ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier, door bijvoorbeeld stageplaatsen aan te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
17 march 2021