Werkorganisatie CGM behoudt koploperspositie met hercertificering op Trede 3 niveau

Werkorganisatie CGM behoudt koploperspositie met hercertificering op Trede 3 niveau

PSO Nederland feliciteert Werkorganisatie CGM (Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert) met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Werkorganisatie CGM aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Werkorganisatie CGM een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Werkorganisatie gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert

De gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert zijn drie zelfstandige gemeenten, gelegen in Noordoost-Brabant. Samen hebben de drie gemeenten bijna 50.000 inwoners. De drie gemeenten willen zelfstandig blijven en hebben de drie ambtelijke organisaties laten fuseren om met name de dienstverlening op peil te houden. De samenwerking heeft alleen betrekking op een bundeling van de ambtelijke slagkracht waarbij de optimalisering van de kwaliteit van dienstverlening aan burgers, bedrijven, instellingen en aan de bestuursorganen voorop staat.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
24 march 2021