Sociaal ondernemen van HSU Rail Facility B.V. beloond met PSO Trede 2 certificaat

Sociaal ondernemen van HSU Rail Facility B.V. beloond met PSO Trede 2 certificaat

PSO Nederland feliciteert HSU Rail Facility B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt HSU Rail Facility B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet HSU Rail Facility B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over HSU Rail Facility B.V.

HSU Rail Facility B.V. is onderdeel van de HSU Groep. Dat is een dynamisch schoonmaakbedrijf met een unieke marktpositie en jarenlange ervaring in de schoonmaakdienstverlening. HSU Groep maakt schoon in bussen, treinen, kantoren, zorgt voor vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing en verzorgt specialistische schoonmaak. HSU Rail Facility B.V. is verantwoordelijk voor de transportschoonmaak en heeft voor haar continue bouwen aan diversiteit en arbeidsparticipatie het PSO Trede 2 certificaat ontvangen.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
26 march 2021