Hoogste trede op de PSO-Prestatieladder voor Traffic Support B.V.

Hoogste trede op de PSO-Prestatieladder voor Traffic Support B.V.

PSO Nederland feliciteert Traffic Support B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Traffic Support B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Traffic Support B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Traffic Support B.V.

Traffic Support leidt verkeer in goede banen voor een veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid. De organisatie bestaat uit drie divisies: Traffic Support Infra voor verkeerbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
13 april 2021