Voor de tweede keer op rij Trede 3 voor Herman Vaessen B.V.

Voor de tweede keer op rij Trede 3 voor Herman Vaessen B.V.

PSO Nederland feliciteert Herman Vaessen B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Herman Vaessen B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Herman Vaessen B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 Over Herman Vaessen B.V.

Herman Vaessen B.V. is een ruim 50-jarig bestaand familiebedrijf met ongeveer 70 vaste medewerkers. Of het nu om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis. De organisatie biedt ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging aan.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
15 april 2021