O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. behaalt Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder!

O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. behaalt Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder!

O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. heeft de Aspirant-status behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. is gestart met socialer ondernemen en binnen twee jaar zal toegroeien naar een Trede-erkenning op de PSO-Prestatieladder.

 

Over O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V.

 

O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van asbestsanering, totaal sloop en renovatiesloop. De organisatie heeft verregaande kennis- en ervaring in huis, en heeft de waarborging van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. De organisatie is bewust bezig met de toetsing van haar activiteiten om haar hoge kwaliteitsniveau te waarborgen. De PSO-erkenning op de Aspirant-status draagt bij aan dit kwaliteitsbeleid.

 

Missie

 

O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. vindt het belangrijk om uit te dragen dat sociaal inclusief ondernemen een belangrijk onderdeel is van de interne bedrijfsvoering. Het PSO-certificaat maakt aantoonbaar dat O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. zich actief inzet om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. toont met haar Aspirant-status aan goed op weg te zijn naar inclusief werkgeverschap. De ambitie is om de activiteiten op het gebied van socialer ondernemen uit te breiden om zo binnen twee jaar een Trede 3 niveau te behalen. Vervolgens vindt O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. het belangrijk om dit prestatieniveau langdurig te behouden en waar te borgen.

 

Socialer ondernemen binnen O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V.

 

De PSO-erkenning speelt een belangrijk rol in de zichtbaarheid van O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. voor opdrachtgevers en andere organisaties met een sociaal inclusieve missie. O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. toont hiermee aan andere instanties maatschappelijk verantwoord te willen ondernemen en deze maatschappelijke bijdrage in de toekomst te willen verhogen.

 

O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. creëert maatschappelijke meerwaarde door onder andere kansen te bieden voor mensen met afstand tot arbeidsmarkt. Zo zijn er de afgelopen jaren al meerdere werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt aangenomen. O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. besteedt veel aandacht aan de juiste begeleiding voor deze medewerkers en een gelijke behandeling binnen de organisatie. Waar mogelijk stimuleert de organisatie deze medewerkers om door te groeien en zich verder bij te scholen binnen de vakgebieden van O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V.

 

Inclusief werkgeverschap

 

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doet O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. niet alleen door in eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. O.C.T. Sloop- & Milieutechniek B.V. kiest er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe. 

 

Meer informatie? 

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl. 

 

Deel dit bericht:  
18 february 2021