Raedts B.V. behaalt Aspirant-status op de PSO Prestatieladder

Raedts B.V. behaalt Aspirant-status op de PSO Prestatieladder

Raedts B.V. heeft de Aspirant-status behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Raedts B.V. aantoonbaar is gestart met socialer ondernemen en binnen twee jaar zal toegroeien naar een Trede-erkenning op de PSO-Prestatieladder. Met het behalen van het PSO-keurmerk heeft Raedts B.V. aangetoond belang te hechten aan het vergroten en verbeteren van de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt sociaal ondernemerschap of sociaal ondernemen genoemd.

Over Raedts B.V.

Raedts houdt zich bezig met het uitvoeren van service-& onderhoudswerkzaamheden, (ver) nieuwbouw in woning en utiliteitsbouw. Raedts is een organisatie die zich continue wil verbeteren en wil samenwerken met partners waar ze op kunnen bouwen. Ze werken voor professionele opdrachtgevers in een gezonde en veilige werkomgeving. De opdrachtgevers staan centraal. Dit doen ze door goed naar ze te luisteren en de processen aan te passen aan die van hun opdrachtgevers. Raedts gaat voor de lange-termijnrelatie door vertrouwen en meerwaarde te creëren, door elke dag vakmanschap te leveren in de markt van service, onderhoud, renovatie en uitbreidingen aan gebouwen.

Sociaal ondernemen binnen Raedts

Als specialist in het onderhoud van gebouwen waarin het wonen, werken en zorgen gewoon doorgaat staan, staat voor Raedts de mens centraal. Daarmee is de PSO-certificering voor Raedts een logische volgende stap om zo de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te verbeteren en vergroten. 

 

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
4 march 2021