Stichting Aktief Groep behaalt Trede 3 op de PSO Prestatieladder en behoudt daarmee koploperspositie

Stichting Aktief Groep behaalt Trede 3 op de PSO Prestatieladder en behoudt daarmee koploperspositie

PSO Nederland feliciteert Stichting Aktief Groep met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Stichting Aktief Groep aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Stichting Aktief Groep een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Over Stichting Aktief Groep

Stichting Aktief Groep is een kringloopbedrijf met een missie om mens, milieu en maatschappij te helpen. Daarbij is de mens het middelpunt van de missie en met name mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van actieve coaching en het bieden van structuur heeft de organisatie al meer dan 367 mensen aan een nieuwe baan of opleiding geholpen.
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk
E: info@pso-nederland.nl
T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
1 march 2021