Stichting VluchtelingenWerk Zuid-Nederland zet zich al jaren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Stichting VluchtelingenWerk Zuid-Nederland zet zich al jaren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Stichting VluchtelingenWerk Zuid-Nederland is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met de PSO certificering maakt Stichting VluchtelingenWerk Zuid-Nederland aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Stichting VluchtelingenWerk Zuid-Nederland een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland begeleidt en ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen in Noord-Brabant, de Bommelerwaard en Limburg. De organisatie zet zich in voor passende begeleiding voor asielzoekers en vluchtelingen in het gehele traject, van aankomst tot hun uiteindelijke toekomst. De medewerkers en vrijwilligers van VluchtelingenWerk Zuid-Nederland bieden persoonlijke, maatschappelijke en juridische steun.

De organisatie zet zich intern bovendien al jarenlang in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen de eigen organisatie wordt al jarenlang gezorgd voor werkgelegenheid voor de PSO doelgroep. Door middel van passende begeleiding en de gewenste werkplekaanpassingen zorgt VluchtelingenWerk Zuid-Nederland voor een inclusieve bedrijfscultuur.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
20 may 2021