idverde Realisatie zet structureel in op inclusief ondernemen!

idverde Realisatie zet structureel in op inclusief ondernemen!

idverde Realisatie (voorheen BTL Realisatie) is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met het huidige Trede 3 certificaat maakt idverde Realisatie aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet idverde Realisatie een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

idverde Realisatie is een groennaannemer die door heel Nederland opereert. Door de intensieve samenwerking met idverde Advies en idverde Bomendienst kan idverde een totaalpakket aan haar klanten aanbieden; van de ontwerpfase tot de aanleg en het onderhoud.

Met het Trede 3 certificaat maakt idverde Realisatie aantoonbaar dat zij vol inzet op het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

 

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
27 may 2021