Krinkels behoudt koploperpositie met Trede 3 certificering

Krinkels behoudt koploperpositie met Trede 3 certificering

Krinkels is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met de PSO certificering maakt Krinkels aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Krinkels een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Krinkels is een van origine Brabants bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van de openbare ruimte. Het bedrijf is opgericht in 1931 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Krinkels hecht veel belang aan een prettige en stimulerende werkomgeving waar diverse talenten in kunnen meedraaien. Ook hecht Krinkels belang aan inclusief ondernemerschap, en waarborgt daarom dat er kansen en werkgelegenheid wordt geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
14 june 2021