Bouwmeester Boomverzorging v.o.f. behaalt opnieuw de Trede 3 en de 30+ certificeringen!

Bouwmeester Boomverzorging v.o.f. behaalt opnieuw de Trede 3 en de 30+ certificeringen!

Bouwmeester Boomverzorging v.o.f. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Bouwmeester Boomverzorging v.o.f. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Bouwmeester Boomverzorging v.o.f.  op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Bouwmeester Boomverzorging v.o.f. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Bouwmeester Boomverzorging is actief in het hele proces van boomverzorging, van de planningsfase tot en met het onderhoud van groen. Binnen de organisatie is er hechte samenwerking waardoor het bedrijf veilig, snel en efficiënt kan opereren. Bouwmeester Boomverzorging is daarmee een betrouwbare partner en dat vertaalt zich in het brede en diverse palet aan opdrachtgevers.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
5 july 2021