Ter Riele hercertificeert en behaalt weer trede 3!

Ter Riele hercertificeert en behaalt weer trede 3!

Ter Riele heeft weer Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Ter Riele op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Ter Riele op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Ter Riele is actief in de groenvoorzieningsbranche, en werkt voor een diverse groep opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen (o.a. gemeenten), (zorg)instellingen, bedrijven en particulieren. Het bedrijf is actief in de regio’s Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

Ter Riele is al langere tijd actief op het vlak van sociaal ondernemen. In dat kader zorgt Ter Riele voor bovengemiddeld veel werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen haar eigen organisatie. De hercertificering op trede 3 toont aan dat het bedrijf de sociale waarden van de PSO-Prestatieladder stevig heeft verankerd in haar bedrijfsvoering.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
12 july 2021