Carapax IT B.V. haalt opnieuw de Trede 3 en de 30+ certificeringen!

Carapax IT B.V. haalt opnieuw de Trede 3 en de 30+ certificeringen!

Carapax IT B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Carapax IT B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Carapax IT B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Carapax IT B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Carapax IT is een ICT-bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in webapplicaties, websiteontwikkeling, systeembeheer, business intelligence en data science. Het bedrijf hecht bovendien veel nadruk op sociaal ondernemen binnen de organisatie, en zorgt voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Carapax IT zet zich in om mensen op het autisme spectrum te faciliteren in een passende en uitdagende werkplek, en deze mensen hun talenten te laten benutten.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
19 july 2021