Boonstoppel Groen her-certificeert zich weer op Trede 3!

Boonstoppel Groen her-certificeert zich weer op Trede 3!

Boonstoppel Groen heeft opnieuw Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Boonstoppel Groen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Boonstoppel Groen op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Het groenbedrijf is sinds 1963 actief en is uitgegroeid tot een full-service leverancier in de groenvoorziening. Boonstoppel Groen is een betrouwbare partner voor groenaanleg, groenbeheer en groenonderhoud. Het specialisme en de decennialange ervaring vertaalt zich in het brede palet van vaste opdrachtgevers.

De organisatie zet zich al jarenlang in op het vlak van sociaal ondernemen. Het bedrijf heeft meerdere mensen in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben (gehad), en faciliteert passende werkplekken binnen de organisatie zodat deze medewerkers met plezier hun talenten weer kunnen benutten. Met goede begeleiding en een hecht team zorgt Boonstoppel Groen ervoor dat er perspectief is voor deze medewerkers op een vaste baan.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
26 july 2021