Jaro behaalt bij eerste certificering meteen het Trede 2 certificaat!

Jaro behaalt bij eerste certificering meteen het Trede 2 certificaat!

Jaro heeft direct Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Jaro op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Jaro op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Jaro is een specialistisch schoonmaakbedrijf, dat werkt voor een breed palet aan opdrachtgevers. Jaro vindt het belangrijk dat zij een prettige werkomgeving creëert en waarborgt voor al haar medewerkers. Binnen de organisatie zijn er al meerdere jaren medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam in de schoonmaak. Wanneer er behoefte is aan extra begeleiding of een aangepaste werkplek dan faciliteert Jaro dit graag. Zo maakt de organisatie het mogelijk dat iedereen kan bijdragen binnen de organisatie zelf, en de samenleving in het algemeen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
27 july 2021