Rendon Onderhoudsgroep B.V. zet vol in op sociaal ondernemen!

Rendon Onderhoudsgroep B.V. zet vol in op sociaal ondernemen!

Rendon Onderhoudsgroep B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Rendon Onderhoudsgroep B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Rendon Onderhoudsgroep B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Rendon Onderhoudsgroep is een breed gespecialiseerd bedrijf, dat is ontstaan uit de samensmelting van 6 familiebedrijven. Door het samenvoegen van jarenlange ervaring uit verschillende disciplines waaronder de renovatie, aanneming en schilderwerken is Rendon een betrouwbare partner voor een variëteit aan klussen.

Naast een sterke focus op de toekomst en ontwikkeling binnen de organisatie hecht Rendon onderhoudsgroep ook veel waarde aan een inclusief en divers personeelsbestand.  Het bedrijf bewerkstelligt dit door het creëren van leerwerkplekken en door actief verbinding te zoeken met organisaties die een breder spectrum aan kandidaten bieden.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
9 august 2021