Hoveniersbedrijf Keuten van Loon B.V. direct op Trede 2 gecertificeerd!

Hoveniersbedrijf Keuten van Loon B.V. direct op Trede 2 gecertificeerd!

Hoveniersbedrijf Keuten van Loon B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Hoveniersbedrijf Keuten van Loon B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Hoveniersbedrijf Keuten van Loon B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Hoveniersbedrijf Keuten van Loon is opgericht din 1963 in Venray. In de loop van de tijd is het bedrijf doorgegroeid, en opereert inmiddels in de regio’s Noord-Limburg en Oost-Brabant. De organisatie is actief als allround hoveniersbedrijf. Het bedrijf is actief voor een breed scala aan organisaties in zowel de publieke- als private branches.

Hoveniersbedrijf Keuten van Loon is actief bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo heeft de organisatie veel oog voor haar medewerkers. Ook leidt Hoveniersbedrijf Keuten van Loon zelf leerlingen op tot hoveniers en bevordert daarmee de doorstroming vanuit de opleiding naar de arbeidsmarkt. Het bedrijf hecht er bovendien waarde aan dat zij een divers en inclusief personeelsbestand heeft, en werft actief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor haar vacatures.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
31 august 2021