Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. behaalt direct Trede 2 en toont sociaal ondernemerschap!

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. behaalt direct Trede 2 en toont sociaal ondernemerschap!

Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Schildersbedrijf F.J. de Bresser B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Schildersbedrijf F.J. de Bresser is een breed gespecialiseerd schildersbedrijf actief in de regio Zeeland en West-Brabant. In het 80-jarige bestaan van de organisatie is Schildersbedrijf F.J. de Bresser uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving voor gespecialiseerd schilderwerk en totaalonderhoud.

Bij Schildersbedrijf F.J. de Bresser heerst een open en inclusieve bedrijfscultuur, gericht op duurzame werkrelaties. Doordat de organisatie oog heeft voor haar medewerkers is er ruimte voor doorontwikkeling en een passende werkplek.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
6 september 2021