Arie Laarakkers B.V. her-certificeert op de hoogste trede van de PSO-Prestatieladder!

Arie Laarakkers B.V. her-certificeert op de hoogste trede van de PSO-Prestatieladder!

Arie Laarakkers B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Arie Laarakkers B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Arie Laarakkers B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Arie Laarakkers is sinds 1975 gespecialiseerd in het aanleggen, reconstrueren en onderhouden van wegen, woongebieden en bedrijfsterreinen. Zo is de organisatie bijvoorbeeld ingezet voor de herinrichting van wegen, of het volledig woonrijp maken van gehele woonwijken.

Het bedrijf richt zich actief op arbeidsparticipatie en leidt bijvoorbeeld leerlingen binnen het bedrijf op via speciale leer-werkplekken, onder begeleiding van gespecialiseerde leermeesters.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
16 september 2021