Voskamp Groep her-certificeert op Trede 2 en is structureel bezig met het bieden van werkgelegenheid aan de PSO doelgroep!

Voskamp Groep her-certificeert op Trede 2 en is structureel bezig met het bieden van werkgelegenheid aan de PSO doelgroep!

Voskamp Groep B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Voskamp Groep B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Voskamp Groep B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

De Voskamp groep startte als een klein familiebedrijf, actief in de verkoop van ijzerwaren. In ruim 70 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een grote groothandel voor een variëteit aan sectoren, waaronder de bouw, beveiliging en industrie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
17 november 2021