Ploegmakers Cultuurtechniek B.V. behaalt het Trede 3 certificaat!

Ploegmakers Cultuurtechniek B.V. behaalt het Trede 3 certificaat!

Ploegmakers Cultuurtechniek B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Ploegmakers Cultuurtechniek B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Ploegmakers Cultuurtechniek B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Ploegmakers Cultuurtechniek is actief in de ontwikkeling, aanleg, beheer en onderhoud van buitenruimte. Hierbij heeft de organisatie speciaal oog voor de dynamiek tussen mens en omgeving, en ziet men de buitenruimte als een belangrijke factor in het geven van rust en plezier in de dagelijkse omgeving.

Ploegmakers Cultuurtechniek is zeer actief bezig met haar eigen inzet voor arbeidsparticipatie. De PSO-certificering is een manier voor de organisatie om ook naar buiten aantoonbaar te kunnen maken dat zij zich bovengemiddeld inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
8 october 2021