RUFO clean B.V. her-certificeert weer op de hoogste Trede!

RUFO clean B.V. her-certificeert weer op de hoogste Trede!

RUFO clean B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat RUFO clean B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert RUFO clean B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

RUFO clean is een allround schoonmaakbedrijf dat actief is in de regio Zuid-Holland. De organisatie hecht veel belang aan arbeidsparticipatie. Zo heeft RUFO clean een leer-werktraject opgezet waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het schoonmaakvak kunnen leren. Door middel van samenwerkingsverbanden met sociale instellingen kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de leer komen bij RUFO clean. Hier worden de mensen met veel tijd en aandacht begeleid om passend werk te vinden en optimaal te kunnen functioneren. Het uiteindelijke doel is het vinden van een vaste aanstelling. Inmiddels heeft RUFO clean via dit traject al vier medewerkers een contract voor een fulltime baan kunnen aanbieden. Een op de vijf medewerkers die RUFO clean begeleid is inmiddels doorgestroomd naar een andere baan. Zo levert RUFO clean een significante bijdrage aan arbeidsparticipatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
19 october 2021