Gebr. Janssen Beheer B.V. is gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO-Prestatieladder!

Gebr. Janssen Beheer B.V. is gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO-Prestatieladder!

Gebr. Janssen Beheer B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Gebr. Janssen Beheer B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Gebr. Janssen Beheer B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Gebr. Janssen is een familiebedrijf met een lange, rijke geschiedenis. Sinds de oprichting in 1886 is het bedrijf continu doorgegroeid, en inmiddels een veelzijdig bedrijf dat in te zetten is op de meest complexe klussen binnen haar branches. Gebr. Janssen verricht werkzaamheden op het gebied van dakbedekking, installatietechniek, riooltechniek en sanitair. De organisatie is tevens bezig met actuele ontwikkelingen binnen de samenleving en zet daarom ook vol in op arbeidsparticipatie

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
20 november 2021