Employment Beheer B.V. (beter bekend als Staatvandienst) her-certificeert op de PSO-Prestatieladder en behoort tot top van sociale ondernemers!

Employment Beheer B.V. (beter bekend als Staatvandienst) her-certificeert op de PSO-Prestatieladder en behoort tot top van sociale ondernemers!

Employment Beheer B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Employment Beheer B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Employment Beheer B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Staatvandienst is erop gericht om werknemers te helpen met een zoektocht naar nieuw of passend werk. Zo biedt Staatvandienst outplacement- of re-integratie trajecten aan en biedt zij loopbaanadvies. Door de landelijke spreiding van de organisatie is er altijd een gespecialiseerde consultant in de regio met kennis van de regionale arbeidsmarkt. De PSO-certificering sluit dan ook naadloos aan op de missie van Staatvandienst om meer mensen te laten deelnemen op de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
18 april 2021