Eijkelboom B.V. zet zich in voor een inclusief personeelsbestand!

Eijkelboom B.V. zet zich in voor een inclusief personeelsbestand!

Eijkelboom B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Eijkelboom B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Eijkelboom B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Eijkelboom is al sinds 1877 actief in de groenvoorziening in de regio Apeldoorn. Het bedrijf heeft een duidelijk sociaal karakter, waar maatschappelijke betrokkenheid en oog voor de eigen medewerkers voorop staan. Vanuit deze gedachte is het personeelsbeleid van Eijkelboom er dan ook op gericht om iedereen die de motivatie en de wil toont om zich te ontwikkelen een kans wordt gegeven. Dit heeft inmiddels tot resultaat dat Eijkelboom aantoonbaar een van de koplopers is op het vlak van socialer ondernemen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
22 april 2021