Den Ouden Groep B.V. scoort weer hoog op de PSO-Prestatieladder en behaalt Trede 2!

Den Ouden Groep B.V. scoort weer hoog op de PSO-Prestatieladder en behaalt Trede 2!

Den Ouden Groep B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Den Ouden Groep B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Den Ouden Groep B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

De Den Ouden Groep is een bereed gespecialiseerd bedrijf met werkmaatschappijen in de infra, wegaanleg, bodemsanering, explosievenopsporing en verwerking van groenafval. Het familiebedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie en heeft in de loop der decennia een vaste klantenkring opgebouwd. Het bedrijf heeft uitzonderlijk veel oog voor de medewerkers, en hecht veel waarde aan een familiale, inclusieve bedrijfssfeer waar mensen zich op hun plek voelen. Dit heeft geleid in de bovengemiddelde prestatie op het gebied van arbeidsparticipatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
23 april 2021