GKB Groep opnieuw gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO Prestatieladder!

GKB Groep opnieuw gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO Prestatieladder!

GKB Groep heeft Trede 3  behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat GKB Groep op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert GKB Groep op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

De GKB Groep is specialist op het gebied van cultuur-, groen- en civiele techniek. Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 70 jaar en heeft nooit de hechte, familiale sfeer verloren. In het gehele team bestaat een groot gevoel van inzet en verantwoordelijkheidsgevoel voor het uitvoeren van de projecten. De warme bedrijfscultuur vertaalt zich tevens in een groot gevoel van sociale verantwoordelijkheid. GKB Groep gaat voor een inclusieve organisatie, en biedt daarmee aan bovengemiddeld veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
25 october 2021